ActualitatNúria Cunill realitza el Treball de Recerca a Bàsquet Joviat

09/10/2019

NÚRIA CUNILL REALITZA EL TREBALL DE RECERCA A BÀSQUET JOVIAT

La Núria Cunill, més enllà de ser jugadora del júnior i sènior de Bàsquet Joviat, actualment està cursant segon de batxillerat a l’Institut Guillem de Berguedà.

Com tots els alumnes d’aquesta edat, es troben amb el repte d’haver de realitzar el treball de recerca. Normalment decidir sobre quina temàtica tindrà el teu treball de recerca genera grans dubtes, “De què el puc fer?”, “Trobaré suficient informació sobre aquest tema?”, “No sé si aquest treball tindrà suficients pàgines?”, etc. 

En el cas de la Núria va ser fàcil decidir-se. Va enfocar el seu treball de recerca cap a la seva gran passió, el bàsquet.

El seu treball de recerca consisteix en observar i realitzar una comparativa entre l’evolució de les capacitats físiques entre un equip femení i un equip masculí.

A principi de temporada va realitzar diversos tests físics a ambdós equips. Van ser els següents:

  • Test potència tronc superior
  • Test potència tronc inferior
  • Test de velocitat
  • Test d’estímuls
8fc9d733-9d19-45fb-8b85-a566a9419bae

Un cop passades 7 sessions de físic als respectius equips, l’equivalent a dues setmanes i mitja, ha repetit tots els testos i ha estudiat l’evolució de cada jugadora i de l’equip en conjunt.

Actualment encara s’està realitzant l’estudi de les dades per tant no podem revelar més informació.

Per a realitzar aquest treball Bàsquet Joviat ha facilitat, a la Núria, accés al temps d’entrenament del Cadet A i material de preparació física per tal de poder realitzar els tests.

Per a nosaltres és molt important estar al costat de les nostres jugadores no només en l’àmbit esportiu sinó també en l’educació que reben a l’escola i fora d’ella. És per això que ens omple d’orgull poder ajudar i donar recursos com a entitat a una jugadora de casa nostra, en aquest cas la Núria, i seguirem estant encantats de fer tot el possible per intentar ajudar a altres jugadores.

https://basquet.joviat.com/wp-content/uploads/2019/02/JOVIATtranspa-e1549990031332.png

Gràcies per visitar la pàgina web de Bàsquet Joviat, la secció esportiva de Fundació Joviat.

TWITTER

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 1 dia

EREM 6 I JA SÓM MÉS DE 200!🤩 Moltíssimes gràcies!🙏🏻 Recordem que farem ús del canal per tal d’emetre partits en…

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 2 dies

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE CANAL DE YOUTUBE!🙌🏻 Això ens ajudara a emetre partits en directe! GRÀCIES🙏🏻🖤 #SomJoviat…