TornejosCadet 1 tercer classificat a Les Franqueses

25/09/2019

CADET 1 TERCER CLASSIFICAT A LES FRANQUESES

Aquest cap de setmana el cadet 1 va participar al torneig de Les Franqueses. L’equip va quedar enquadrat al grup amb Jet Terrassa, Vilassar, Sant Josep de Badalona i Boet Mataró.

1r partit vs Jet Terrassa
Inici fred de l’equip, en el primer partit del torneig que va arrossegar durant bona part del partit. Bona lluita per aconseguir igualar el marcador però al final, derrota.

2n partit vs Vilassar
Molt bon nivell defensiu de l’equip que va sortir des de l’inici decidit a dominar el partit. Molt bon ritme per aconseguir la primera victòria contra un bon rival que no va deixar mai de lluitar.

3r partit vs Boet Mataró
Amb els objectius de partit clars i amb ganes de seguir creixent, l’equip va jugar un partit seriós contra un bon rival. Bon partit de la Joviat i pas endavant a nivell ofensiu molt gran, compartint la pilota i buscant sempre la millor opció de tir, va permetre una nova victòria.

Moment de dinar després d’un matí intens de bàsquet. Molt bona convivència i un bon moment per la cohesió d’equip. 

4t partit vs Sant Josep
L’equip sabia que la victòria donava el pas a les semifinals del torneig i va sortir decidit a aconseguir-ho. Molt bé en atac, jugant a un ritme molt alt i poden treballar tot el que havien entrenat en aquestes primeres setmanes de temporada, es va endur la victòria i el bitllet per les semifinals.

Semifinals vs Granollers
Bon partit de bàsquet, amb bona anotació i ritme de joc molt alt. La duresa de les noies de Granollers van fer que Joviat anés a remolc en alguns moments de partit. Bon desig de les manresanes que van aconseguir portar el partit a un final a cara o creu. Va sortir creu, derrota d’un punt que deixava la Joviat fora de la final.

3r i 4t lloc vs Cerdanyola
Després de la derrota en semifinals, molt bona posada en escena de l’equip que amb un ritme de joc molt alt tan en atac com en defensa va jugar decidit a tancar el torneig amb bones sensacions. Victòria que va donar a l’equip el tercer lloc en aquest torneig en què el nivell dels equips ha estat molt alt.

En resum, molt bon cap de setmana de bàsquet, que ha servit a l’equip per seguir creixent en el bon treball que està realitzant en aquesta pretemporada; i també, per seguir cohesionant el grup. Aquesta setmana comença la competició, l’equip debuta en la lliga de 1r any a Tarragona, dissabte 28 a les 12:45h. 

GALERIA D'IMATGES

IMG-3254
IMG-3252
IMG-3251
IMG-3247
IMG-3246
IMG-3243
IMG-3242
IMG-3240
IMG-3238
https://basquet.joviat.com/wp-content/uploads/2019/02/JOVIATtranspa-e1549990031332.png

Gràcies per visitar la pàgina web de Bàsquet Joviat, la secció esportiva de Fundació Joviat.

TWITTER

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 23 hores

➡️Nou treball a l'#ÀreaTècnica d'entrenadors‼️🏀 ens porta un exercici per millorar el domini de pilo…

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 2 dies

✅📸FOTOS AL PORTAL WEB!!! Ja tenim TOTES LES FOTOS d’equip al portal web‼️ Només heu d’entrar al portal🌐, entrar a…

INSTAGRAM

CONTACTE

EMAIL:
coordinaciofemenijoviat@gmail.com

TELÈFON DIRECCIÓ TÈCNICA:
+34 653 387 604

ESCOLA JOVIAT

Visita la pàgina web de l’escola Joviat per obtenir més informació sobre l’escola, els cicles formatius que s’imparteixen o les diferents seccions que hi podeu trobar.

Llegeix la Política de Privacitat.