EscacsXIIè Obert d’estiu d’escacs base del Guinardó

08/09/2019

XIIè OBERT D’ESTIU D’ESCACS BASE DEL GUINARDÓ

Del 2 al 6 de setembre es va celebrar al Mas Guinardó (Barcelona) el XIIè obert d’estiu d’escacs base del Guinardó. El torneig, limitat a jugadors de categoria sub-18 i inferiors, consistia en 7 rondes de 45 minuts amb 30 segons d’increment per jugada. 

Els germans Pol i Guillem Torres, ambdós a les files de Fundació Joviat, van jugar en les categories sub-10 i sub-8 respectivament dins del grup A del torneig, el més exigent, que comptava amb 40 inscrits de totes les categories.

Guillem Torres va confirmar la seva progressió i va aconseguir una merescuda segona posició en la categoria sub-8, anotant 3 punts dels set possibles, amb dues victòries, dues taules i tres derrotes. Cal recordar que, malgrat que s’elaboren classificacions separades per categories, els jugadors competeixen en un grup únic que resulta especialment dur per als més menuts. Tot i així el Guillem va aconseguir finalitzar 28è de la general. Pol Torres per la seva banda va fer un torneig menys lluït, finalitzant 7è sub-10 amb 1,5 punts, però va valorar positivament la seva participació al torneig per l’experiència adquirida.

La classificació final la van encapçalar, invictes, els jugadors sub-12 del Tres Peons Octavi Costa i Pol Ortiz, que van finalitzar invictes amb 6 punts i 5,5 punts respectivament, per davant del sub-18 Marc Pera del La Lira, amb 5 punts.

Guillem Torres - Guinardó 2019
https://basquet.joviat.com/wp-content/uploads/2019/02/JOVIATtranspa-e1549990031332.png

Gràcies per visitar la pàgina web de Bàsquet Joviat, la secció esportiva de Fundació Joviat.

TWITTER

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 12 hores

📝Super interessant article de Blanca Plana👩‍💼, per l'#ÀreaTècnica, sobre els esquinços de turmell, una lesió molt c…

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 1 dia

➡️AGENDA per aquest cap de setmana🗓⛹🏻‍♀️ Molta sort🤞🏻