EscacsXXIè Open internacional d’escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

03/09/2019

XXIè OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

Del 23 d’agost a l’1 de setembre s’ha disputat a les Cotxeres de Sants el XXIè Open Internacional d’escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. El torneig, que organitzen diversos clubs d’escacs de Barcelona, s’ha consolidat com una de les cites ineludibles al calendari català. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 713 jugadors d’arreu del món, distribuïts en tres grups: grup A obert a tots els jugadors, grup B per a jugadors amb un màxim de 1949 punts d’ELO FIDE i grup C per a jugadors amb un màxim de 1649 punts d’ELO FIDE.

El torneig consistia en 10 rondes de 90 minuts amb 30 segons d’increment per jugada i 30 minuts addicionals per jugador a partir de la jugada 40. Els emparellaments es calculaven pel sistema FIDE holandès.

Dan Clotet va participar al grup B, on sortia del lloc 150 del rànquing d’un total de 194 inscrits. Clotet va demanar “bye” a les dues primeres rondes per compromisos familiars, però tot i així va aconseguir finalitzar 68è amb 5,5 punts, fruit de 5 victòries, unes taules, dues derrotes i, és clar, dues partides sense aparellar. En la classificació dels sub-14 (Dan Clotet és actualment sub-11) va ocupar la 7a posició. A banda cal destacar l’excel·lent “performance” de 1890 punts assolida. Clotet va disputar totes les partides contra jugadors més ben situats al rànquing inicial i amb ELO FIDE per sobre de 1700, superiors sobre el paper als seus 1595.

Dan Clotet - Sants 2019
https://basquet.joviat.com/wp-content/uploads/2019/02/JOVIATtranspa-e1549990031332.png

Gràcies per visitar la pàgina web de Bàsquet Joviat, la secció esportiva de Fundació Joviat.

TWITTER

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 23 hores

➡️Nou treball a l'#ÀreaTècnica d'entrenadors‼️🏀 ens porta un exercici per millorar el domini de pilo…

@BasquetJoviat@BasquetJoviat - 2 dies

✅📸FOTOS AL PORTAL WEB!!! Ja tenim TOTES LES FOTOS d’equip al portal web‼️ Només heu d’entrar al portal🌐, entrar a…

INSTAGRAM

CONTACTE

EMAIL:
coordinaciofemenijoviat@gmail.com

TELÈFON DIRECCIÓ TÈCNICA:
+34 653 387 604

ESCOLA JOVIAT

Visita la pàgina web de l’escola Joviat per obtenir més informació sobre l’escola, els cicles formatius que s’imparteixen o les diferents seccions que hi podeu trobar.

Llegeix la Política de Privacitat.